Életmód

Súlyos vége lett a játékos verekedésnek

Játéknak indult, komoly sérülés lett a vége, igaz, ehhez egy bizarr körülményre is szükség volt.

Egy kínai férfi még november elején keveredett összetűzésbe a barátnőjével. Ahogy a 24.hu írja, „játékos verekedésnek” indult a dolog, ami után a férfi mellkas-, és hastájékon kezdett erős fájdalmat érezni, ezért felkeresett egy orvost. 

A szakember megállapította, hogy a férfi súlyos belső sérüléseket szenvedett, bár azt állította, a barátnője épphogy csak rácsapott a hasára, ezért nem is gondolta, hogy ettől lett volna rosszul. 

A vizsgálat során azonban kiderült, hogy a belső szervei teljesen eltolódtak, igaz, az orvosok szerint ez nem az ütés miatt alakult ki, hanem egy születési rendellenesség miatt. 

Súlyos következménye lett az agresszív játéknak (Fotó: iStockphoto)

A férfit kezelő dr. Feng Jinhang a sajtónak nyilatkozva elárulta, hogy a férfi belei egészen a mellkasa vonaláig tolódtak fel, emiatt egy különleges műtétet kellett rajta végrehajtani, amelynek során szó szerint a helyére rakták az elmozdult szerveket. 

A sikeres műtét után az orvosok figyelmeztették a férfit, hogy védenie kell magát a külső erőhatásoktól, mert egy nagyobb ütés akár az életébe is kerülhet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top