Életmód

Freddie Mercury 39. szülinapja mutatja a valót – videó

Freedie nem volt az a szájrapuszizós fajta, akit a filmben láthattunk.

Ó igen, most mindenféle súlytalan bloggerek lovagolják a Queen témát a Bohém rapszódia okán. Nyilván számtalan kattintás számot képes produkálni. Vélhetőleg a filmet se látta, aki azt igyekszik a népnek domborítani, hogy Freddie egy cuki fiú volt. Cukinak cuki, de nem a szájrapuszizós fajta, akit a filmben láthattunk. És úgy érzem, a halottnak fontos az igazság.

Getty Images

Mercury igazi hedonista volt – mély és csillapíthatatlan magánya mellett. És az együttes többi tagja se „jómunkásember” volt csupán, nagyon is Freddie-vel tartottak a partikon, nem ám családot alapítottak a vad bulik helyett, és csak a szemüket forgatták barátjuk szabadossága miatt…

Ennek ellenére imádtam a filmet. Többször nézős, ha kirekeszted a Hollywood-effektust. De sajnos cukormázba forgatták a srác életét, aki két végén égette a gyertyát, és mindent kipróbált, ami eszébe jutott. Isteni tehetsége volt, ez megkérdőjelezhetetlen, de ne akarjuk letolni az emberek torkán, hogy visszafogottan játszotta a gay-t. A film a felszínt kapargatta, pedig aligha lehetett volna izgalmasabb karaktert kitalálni egy koncertfilm elkészítéséhez. Egy olyan bevállalós ember, mint Freddie, sokkal őszintébb megemlékezést érdemelt volna. Szerintem….

Ha kíváncsi vagy a videóra, kattints tovább Illúzió oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top