Életmód

„Mindenkivel megesik, hogy felfújódik” – imádják az őszinte bikini influencereket

Sajnos a trollok is betámadták, de Nyssa és Karina visszavágtak.

Ausztráli két legnépszerűbb bikini influenceréhez, úgy tűnik, eljutott az üzenet, hogy mutassák meg, ők sem mindig tökéletesek, és jó barát (na, meg átverő ellenség is) tud lenni a Photoshop.

Ariella Nyssa és Karina Irby elárasztották Instájukat olyan képekkel, amiken a valóság van középpontban. A képeken látszik, hogy a nők fel vannak fújódva, és büszkén tolják ki felpüffedt hasukat. „Várjatok csak, ti nem gondoljátok, hogy a puffadás cuki? – írta a képhez Nyssa, majd hozzátette: – HÍRÉRTÉK: a puffadás normális. Csak azért, mert nincs kockás hasam, még szép vagyok.”

A követők először imádták a fotókat, sokan azt írták, ezt látva sokkal jobban érzik magukat. Ám, mint az interneten általában, megérkeztek a trollok és kegyetlenkedő kommentjeik, amik miatt Nyssa egy időre szüneteltette Instagram-fiókját. Amikor visszatért, erősen nekiment a márkáknak és magának, amiért évekig ő is elfogadta, hogy a reklámokban szereplő női test a normális.

A visszavágásba Karina is beszállt, aki megmutatta, hogy nézett ki tinikorában, és hozzátette, most sokkal jobban érzi magát.

(via)

Kiemelt kép: aryellanyssa / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top