Életmód

Hajléktalan veteránoknak gyűjt a 8 éves önkéntes

Meg kell zabálni a kis Tylert!

Ötvenezer dollárt, vagyis közel 15 millió forintot gyűjtött össze hajléktalan veteránoknak 4 év alatt a ma 8 éves Tyler Stallings.

Tyler és édesanyja, Andrea Blackstone a Good Morning Americában beszéltek az akcióról. „Én csak arra tudom bátorítani a szülőket, hogy hallgassanak a gyerekeikre, mert sosem lehet tudni, hogy az ötleteik hova vezetnek” – mondta a büszke édesanya.

Fotó: Facebook

Andrea Tyler négyéves korában mesélt neki a veteránokról, több katona is van a családjukban. Videókon mutatta meg neki, mennyi mindent tesznek a hazáért. Amikor bajba került és hajléktalan veteránokat látott, megkérdezte anyukáját, hogy egy hős miért van az utcán?

Első körben Tyler és anyja a marylandi kormányzóhoz fordultak, akitől a fiú ötlete, hogy veteránok napján használati cikkeket fog nekik gyűjteni, kapott egy 100 dolláros ösztöndíjat. Akkora sikere volt a gyűjtésnek, hogy mertek nagyobbat álmodni és a veteráni központ fel is vette Tylert szuperhős segítőjévé az egyik szállóra. Tyler „hőscsomagokat” oszt szét különböző higiéniai és egyéb termékekkel.

Az évek során 50 ezer dollárnyi segítséget gyűjtött össze, és nem áll meg, továbbra is gyűjt. 

via

Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top