Életmód

Nyomdászlány mentette meg a férfi életét, aki a buszmegállóban kigombolta a nadrágját

Egy járókelő életét kellett megmentenie.

Egyik éjszaka a barátait kísérte ki a buszmegállóba B. Hajnalka. A nyomdászként dolgozó kispesti nőhöz és barátaihoz a megállóban egy idegen férfi lépett oda, és gombolta ki a nadrágját. A húga, Cintia azt hitte, valaki mutogatni akarja magát, Hajnalka viszont meglátta, hogy a férfi altestéből dől a vér.

Fotó: Profimedia

Ezek után behívta a lakásába a sérültet, és megállapította, hogy artériás vérzése van. Mint kiderült, a férfi véletlenül megszúrta magát egy késsel. Nyomókötést helyezett a sebre, közben hívta a mentőket. „Az ápoló azt mondta, beírhatok magamnak egy nagy piros pontot, mert ha én nem segítek a betegnek, akkor ő már nem élne” – mondta később a Blikknek a nő. 

Hajnalka azt is megtudta, hogy a férfi már jobban van, a kórházból jövő héten engedik haza. „Titkos vágyam volt, hogy mentőápoló legyek, ez az eset jó alkalom arra, hogy elgondolkodjak: hátat fordítok az eddigi életemnek, és megvalósítom az álmom” – árulta el Hajnalka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top