Életmód

Nem fogsz hinni a szemednek, milyen átalakuláson ment át a világ legszerencsétlenebb férfija

Elképesztő!

Az biztos, hogy a buxtoni Oliver Pughnak minden oka megvolt a panaszra, amikor 2012-ben feje tetejére állt az élete.

Az akkor 22 éves Oliver szeretett sportolni, kétkezi munkásként dolgozott. Ám egy üzemi balesetben elvesztette hüvelykujja felét, majd nem sokkal később újra orvoshoz kellett mennie, mert elviselhetetlen csípőtáji fájdalmai voltak.

A kétgyerekes apa megtudta, hogy egy rosszindulatú daganat növekszik a gerincvelején. Két műtétre is sor került, de egyik sem járt sikerrel. Ez mind nem elég, Oliver sebe elfertőződött, agyvelőgyulladást és staphylococcus-fertőzést is kapott a kórházban.

A megpróbáltatások sorozata itt nem ért véget. Oliver 2015-ben infarktust kapott.

A férfi intenzív osztályra került, nem tudott lábra állni, kerekesszékbe kényszerült. Az egykor fitt és izmos férfi rengeteg súlyt szedett fel magára, így amikor az orvosok azt mondták, még egyszer nekiugranak a tumor eltávolításának és a csípőprotézisnek, ami akár azzal is járhat, hogy lebénul, Oliver úgy volt vele, mindezek után nincs mit veszítenie.

A műtét végül sikeres volt, és Oliver elkezdte újraépíteni magát. Személyi edző segítségét kérte, protézise miatt ugyanis vigyáznia kellett magára. Oliver ma 29 éves, elképesztő változáson ment át, újra boldog és egy pubot vezet.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top