Életmód

600 ezer forintos gigajattot kapott a terhes pincérnő

„Elakadt a lélegzetem” – nyilatkozta a fiatal nő.

Hatalmas, 2020 dolláros (több mint 595 ezer forint) borravalót kapott egy amerikai pincérnő – írja a Yahoo! Lifestyle.

Fotó: Unsplash

A 31 éves Danielle Franzoni évek óta dolgozik az alpenai Thunder Bay River Restaurantban, de ekkora jattot még sohasem kapott. Nem csoda, hogy azt nyilatkozta a portálnak „remegett a lába”, amikor meglátta, mennyi pénzt hagytak ott neki az étterem régi törzsvendégei az asztalon.

A hat hónapos terhes nő rossz hangulatban ment be aznap dolgozni, mert meghalt az egyik idős szomszédja. „Mondtam is a kollégáimnak, hogy ramatyul érzem magam, de azért felöltöttem a legszebb mosolyomat, és mentem dolgozni. Nagyon komolyan veszem a munkámat” – mondta.

Franzoni egy idős párt szolgált ki, akik vasárnaponként két fiukkal együtt szoktak vacsorázni az étteremben. Ezúttal azonban egyedül voltak; miután a nő kivitte nekik a 23,33 dolláros (kb. 6800 forint) számlát, fizettek, és távoztak.

Amikor a Franzoni visszament, hogy az edényeket leszedje, 2020 dollárt és egy rövid üzenetet talált az asztalon: „Boldog újévet, Danielle! 2020-as borravaló kihívás”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top