Életmód

Feleséget keres a 444 kilós „pakisztáni Hulk”

A Pakisztán-szerte híres erőemelő közölte: 100 kiló alatt nem áll szóba senkivel. Videó.

Feleséget keres a 444 kilós „pakisztáni Hulk” – írja az Unilad. A 27 éves Arbab Khizer Hayat azt mondja, már több mint háromszáz menyasszony-jelöltet utasított el, mert egyikük sem ütötte meg az általa kívánatosnak tartott százkilós súlyt.

A közel két méter magas és 444 kilós erőemelő olyan arát szeretne magának, aki legalább egy méter kilencven centi, hogy „jól nézzenek ki egymás mellett”, és azt is fontosnak tartja, hogy leendő párja „elég testes legyen”, nehogy összenyomja.

Hayat olyan feleséget keres, aki jól főz. Ez különösen fontos neki, hiszen „10 ezer kalóriás diétán” van: a reggelire elfogyasztott 36 tojás mellett napi három kiló húst, valamint rengeteg rizst és kenyeret eszik, amit öt liter tejjel öblít le.

Annak ellenére, hogy ilyen sokat eszik, azt mondja, „teljesen fittnek érzi magát, nem zavarja a súlya”, és egészségi problémái sincsenek. Mindennap edz, mert szeretne a világ legerősebb embere lenni.

Kiemelt képünk: Youtube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top