Életmód

Kikosarazta a melósfiút a megállóban, megbánta, az internet összehozta őket

Megható üzenetben kereste a lány a fiút, akit korábban elhajtott. A Facebook segített.

Rendkívül cuki üzenetben kereste egy lány azt a fiút, aki „bátorságát összeszedve” megszólította őt, és akinek „ostoba módon” kosarat adott ezek után – ezt korábban mi is megírtuk. Mutatjuk azért még egyszer  az Újpest-Központ villamosmegállóban kiragasztott fecnit:

Forrás: Facebook

A 24.hu megkereste a lányt, aki elmesélte: csak tíz percig utaztak együtt, de a fiú összeszedte a bátorságát és megszólította, ő pedig annyira zavarba jött ettől, hogy nemet mondott. Úgy döntött, megpróbálja megkeresni, kiplakátolta hát Újpestet, sőt még Káposztásmegyer egy részét is, hiszen onnan nagyon sokan járnak be dolgozni. (Épp munkába tartott ő is, amikor megszólította a fiú.) 

A hadművelet sikerült, de ehhez a Facebook is kellett, itt kezdtek el terjedni a plakátokról készült képek. Eljutottak a fiú egyik barátjához, aki a jelek szerint összekötötte őket, a randi ugyanis végül összejött, sőt – amennyire az óvatos fogalmazásból tippelni lehet – sikerrel zárult.

Forrás: Facebook

A lány elmondt a hírportálnak: jó volt tapasztalni, hogy az emberek mennyire kedvesek és jólelkűek tudnak lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top