Életmód

Zaklatott egy nőt, szülei eltiltották a Facebooktól a 42 éves férfit

Botrányos hisztit rendezett, mindennek lehordta a lányt, csak mert az nem akart vele randizni. A lány pedig szerencsére tudta, mi a teendő.

Egy 42 éves férfi (nevezzük Bennek) ismeretlenül ráírt egy 22 éves lányra, Joanne-re (nevezzük így) Messengeren. Ebben – a korkülönbséget leszámítva – még semmi különös nincs. A brit kisvárosban élő Ben tisztességesen bókolt, csodásnak nevezte a lányt, Joanne – akivel az ilyesmi nap mint nap megesik – viszont nem válaszolt. Ez is teljesen rendben lenne, miért is kellene válaszolnia egy ismeretlennek, aki nem tetszik neki. Ben azonban nem hagyta annyiban: elküldte a számát és megüzente, hogy „nagyon jól éreznénk magunkat együtt, ha nem lennél ennyire eltelve magadtól”. Ez utóbbit egy fokkal csúnyábban fejezte ki. Joanne ezen a ponton válaszolt neki: még viszonylag kedvesen közölte vele, hogy sajnálja, de nem az esete, márpedig számára fontos az, hogy vonzódjon a férfihoz, akivel randizik.

Forrás: UNILAD

Bennél itt gurult el a gyógyszer, a sztori pedig egy pillanat alatt eldurvult. Azonnal előjött belőle a nőgyűlölő: azt üzente a lánynak, hogy pontosan olyan, „mint a többi”, és egy rohadék mellett végzi majd, aki kicsinálja, „és akkor te leszel az áldozat”. Joanne itt még (teljesen értelmetlenül) megpróbálta megértetni vele, hogy a nem az nem, és részéről az ügy lezárva, Ben azonban ledagadtozta, leribancozta, „olcsó, műmelles riherongynak” titulálta. És így tovább, és így tovább.

Forrás: UNILAD

Joanne erre megosztotta a beszélgetést nyilvánosan a Facebookon, mint később elmondta, azért, hogy a többi közelben élő nő tudja, hogy nem árt kerülni a férfit, ha bepróbálkozna náluk. Mindez különösen szánalmas, tekintve, hogy a férfi 42 éves, a viselkedése pedig még egy 20 évestől is gyerekes lett volna – ecsetelte a lány. Ben a nyilvános megosztást látva megpróbált bocsánatot kérni a lánytól, aki ezt nem fogadta el – erre megint bedurvult, válogatott, rasszista szidalmakkal folytatta. Amikor az Unilad magazin megkereste, csak annyit mondott, „kiragadták a mondatait” (pedig a beszélgetéseket teljes egészükben posztolta a lány képernyőképek formájában), ellene pedig „boszorkányüldözés” zajlik, és még halálos fenyegetéseket is kapott.

A történetre nem más, mint Ben apja tette fel a koronát, aki, amikor szembesült azzal, mit tett fia, feleségével azonnal eltiltották a férfit a közösségi médiától. (Ezek szerint tehát velük él és az ő internetüket használja.) Az apa azt azért még hozzátette, hogy „részeg őrjöngés” volt ez fia részéről, de persze pontosan látja a helyzet súlyosságát, és „annak ellenére, hogy 42 éves, eltiltottuk a médiától”. 

A címlapkép illusztráció, forrás: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top