Életmód

Felvágta a paprikát, egy élő béka figyelt benne

Potyautas érkezett az import paprikával.

A kanadai Saguenay-ben lakó Nicole Gagnon egy helyi élelmiszerboltban vásárolt néhány kaliforniai paprikát. Amikor felszeletelte az egyiket, azzal szembesült, hogy a belsejében egy élő béka figyel.

Az asszony és férje jelentették a felfedezést a tartomány Mezőgazdasági, Halászati ​​és Élelmezési Minisztériumának, illetve az érintett élelmiszerüzletnek. Mivel a terméket külföldről importálták, ezért az ügyet az Élelmiszer-ellenőrző Ügynökséghez is továbbították.

paprika béka

Fotó: Nicole Gagnon

A békát a házaspár a paprikával együtt egy üvegedénybe tette, a minisztérium tisztviselői pedig hamarosan átveszik tőlük, hogy elvigyék megvizsgálni, vajon miképp kerülhetett a kétéltű a zöldségbe.

A szakemberek szerint elképzelhető, hogy a béka még a paprikaföldön mászott be a növekvő, vagy felhasadt termésbe, mely aztán bezáródott körülötte. Az állat a paprikában összegyűlt nedvességnek köszönhetően, a zöldség húsát fogyasztva maradhatott életben.

via

Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top