Életmód

Milliókat fizet a férfi annak, aki segít neki barátnőt találni

A férfinak elege lett a randiappokból.

Egy amerikai szingli, Jeff Gebhart úgy döntött, a társkeresés szokványos módszerei helyett egyedibb és hatékonyabb úton próbál meg párt találni. A férfi 25 ezer dollárt, vagyis mintegy 7,7 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott fel annak, aki segít neki barátnőt szerezni.

Weboldalán bárki jelentkezhet, aki bemutatna valakit Gebhartnak, de párra vágyó nők jelentkezését is várja, igaz, utóbbi esetben a pénz nem jár. A férfi szívére pályázó szingliknek egy adatlapot és egy személyiségtesztet kell kitölteniük.

Jeff Gebhart

Jeff Gebhart (Fotó: DateJeffG.com)

„Inkább olyasvalakinek fizetek, akit érdekel, hogy segítsen, mint vállalkozásoknak, melyek a randizásból csinálnak üzletet” – magyarázta Gebhart. A férfi nem akar többé randiappokon ismerkedni, ugyanis úgy véli, hogy az egy mérgező közösség, ahol az emberek gyakran rosszul bánnak egymással. Az emberek egy része pedig nem is hajlandó ilyen alkalmazások segítségével társat keresni, így azokkal a nőkkel lehetősége sem lenne találkozni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top