Egy gyermekvédő szerint a nők teherbe eshetnek, ha férfiakkal közös medencében úsznak

nlc | 2020. Február 24.
Az egyetemi oktatóként is dolgozó nő szerint sosem lehet tudni, hogyan reagálnak a férfiak a nők látványára egy úszómedencében.

A nők attól is teherbe eshetnek, ha férfiakkal közös medencében úsznak – jelentette ki Sitti Hikmawatty, az Indonéz Gyermekvédelmi Bizottság tisztviselője.

Az egyetemi oktatóként is dolgozó nő a Jakarta Tribune-nek adott interjút, melyben a házasság előtti szexről és az illegális abortuszról is kérdezték. Hikmawatty ekkor kezdett példálózni azzal, hogy a nők szexuális érintkezés nélkül is teherbe eshetnek.

Illusztráció: Getty Images

„Van egy különlegesen erős típusú sperma, amely egy medencében is terhességet okozhat” – fogalmazott a tisztviselő, hozzátéve, hogy sosem lehet tudni, hogy a férfiak hogyan reagálnak a nők látványára egy uszodában.

Hikmawatty azóta visszavonta a nyilatkozatot és elismerte, hogy pontatlan volt. A bizottság közleményt adott ki, melyben leszögezték, hogy amit munkatársuk mondott, az a személyes álláspontját tükrözte, nem pedig a szervezetét.

Az Indonéz Orvosok Szövetségének vezetője szintén megszólalt az ügyben, hangsúlyozva, hogy lehetetlen, hogy a nők szexuális érintkezés nélkül, egy úszómedencében essenek teherbe.

via

Exit mobile version