Életmód

Luxusdominaként folytatja karrierjét az ingatlanos

A fiatal nőnek elege let az irodai munkájából, ezért izgalmasabb – és jövedelmezőbb – munka után nézett.

A 28 éves Zoe Noir már csak a neve miatt is tökéletes domina, a Londonban ingatlanosként dolgozó nő azonban nem csak ezért választotta új hívatását.

A Ladbible értesülései szerint Noirnak az után támadt ez az ötlete, hogy olvasott egy cikket egy Los Angelesben élő nőről, aki komoly összegeket keres hasonló módon. Nem is habozott sokat, regisztrált egy BDSM-társkeresőre és hamarosan már sorban álltak hozzá az alárendelt szerepet kedvelő férfiak. Az üzlet annyira jól ment, hogy a nő 2016-ban korábban alapított wellnessvállalkozását is felszámolta, hogy teljes munkaidőben dolgozhasson dominaként.

Az úrnőnél 300 és 500 font (azaz bő 114 ezer és szűk 200 ezer forint) közötti összegbe kerül egy-egy alkalom, amely során Zoe Noir soha nem szexel a vendégeivel, csupán utasításokat ad nekik.

„A korábbi munkámat nagyon untam, szörnyen éreztem magam a céges világban – nyilatkozta a domina a weboldalnak. – Csak ültem az íróasztalnál, és gépiesen papírokat töltöttem ki. Jól kerestem, de nagyon sokat kellett dolgoznom. Dominaként viszont kevesebb munkával még több pénzhez tudok jutni, és közben még az életet is tudom élvezni.”

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Dominaként nincs szex a kuncsaftokkal

Zoe Noir szeretne pár tévhitet is eloszlatni a munkájával kapcsolatban: például sosem fekszik le a vendégeivel, ezzel is megőrizve az irányítást. De vetkőzni sem vetkőzik, általában bőr vagy latexruhában fogadja az alárendelt férfiakat.

„Sokan azt gondolják, gyűlöljük a férfiakat, ez azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól – tette hozzá. – „Élvezem, hogy kényelmetlen helyzetbe hozhatom őket, ahol egy rövid időre kikerül a kezükből az irányítás.” Nem meglepő módon az úrnő tapasztaltabb vendégei között gyakoriak a cégvezetők vagy más döntéshozói pozícióban dolgozó férfiak.

Zoe Noir azt is elmondta, családja mindenben támogatja. Saját bevallása szerint a magánéletében azonban nem gyakorolja a BDSM egyik ágát sem, mint mondja, számára dominának lenni egy alteregót jelent, amelybe belebújik a munkaidő során.

További cikkek a BDSM témakörében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top