Életmód

Ez a cuki cica mindenhova magával hurcolja kedvenc plüssállatát

Nem tudni, miért imádja ennyire a cica a plüsst, de ez talán a legcukibb dolog, amit valaha láttunk.

Diego macska egy egészségi probléma folytán fiatalkorában kisebb volt, mint a legtöbb korabeli cica, és nem mindig tudott úgy játszani, ahogy hasonszőrű négylábú társai. Inkább mint egy kutya, mindenhova magával hurcolta a kis játékait, melyek közül a kedvence egy plüssmalac volt, mindmáig imádja.

A cica mindenhova magávalviszi malac plüssét Fotó: Crystal Cook Facebook

A cica mindenhova magával viszi plüssmalacát Fotó: Crystal Cook Facebook

Szerelem volt első látásra, legalábbis Diego részéről. Ahányszor megkapta a malacot, visszautasított minden más cicajátékot, sőt azóta is mindig maga mellett tartja, akármit is csinál. Még meg is mosdatja a malacot, úgy bánik vele, mintha a saját kölyke lenne.

Ha esetleg nem találja, körbe-körbe jár nyávogva” – mondja a gazdi. Egyszer eltűnt a malac, és Diego rendkívül szomorú lett. A gazdik egy rózsaszín párnával próbálták kompenzálni, de nem lehetett átverni. Amint a malac előkerült, azonnal leszállt a párnáról, és többé nem aludt rajta.

Talány, hogy miért kötődik ennyire a kis plüsséhez, de mindegy is, hiszen ez talán az egyik legcukibb dolog, amit valaha láttunk.

(via)

Szeretnél még cuki cicákról olvasni? Ajánljuk ezeket a cikkeinket is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top