Életmód

Ingyenpornóval segítik a karanténba zárt olaszokat

Az egyik vezető pornóoldal ingyenes hozzáférést osztogat az olasz felhasználóknak.

A világ egyik legnagyobb pornóoldala a PornHub marketingcsapata már a múltban is rendkívül kreatív megoldásokkal igyekezett népszerűsíteni a sikamlós tartalmakat: az óceánokban található műanyag hulladék elleni küzdelem érdekében például leforgatták a világ „legmocskosabb” pornófilmjét, de ingyenes hozzáféréseket is osztogattak már az olyan települések lakóinak, amelyek neve valamilyen módon a szexhez vagy a pornóhoz kötődik. Utóbbi akció többek között a magyar Pornóapáti lakóit is érintette.

Az oldal a koronavírus-járvány megjelenése óta sem hazudtolja meg önmagát, nemrég nyomtatott lapokban indított kampányt, amelynek része volt az alábbi kreatív is, amelynek szövege annyit tesz: „nyugodtan nyúlj magadhoz”.

ingyen pornóval segítik a koronavírus olasz érintettjeit

A Pornhub többféle kreatívval is készült a koronavírus-járványra (Fotó: PornHub)

A technológiai hírekre szakosodott The Next Web ma számolt be róla, hogy a Pornhub újabb akcióba lépett: a teljes karantén alá helyezett Olaszországban ingyenes prémium hozzáférések osztogatásával próbálnak hozzájárulni, hogy az emberek minél több időt töltsenek az otthonaikban. A cég Modelhub nevű aloldalának bevételeit pedig olasz kórházak támogatására ajánlotta fel.

„A Pornhubnál úgy döntöttünk, hogy a Modelhub márciusi bevételeit arra fordítjuk, hogy Olaszország minél hamarabb átessen a vészhelyzeten – olvasható az olasz nyelvű Pornhub nyitóoldalon. – Annak érdekében, hogy legyen egy kis társaságod otthon a következő hetekben, ingyenesen érheted el a Pornhub Premium tartalmait.”

Olaszországban 2500 eurós büntetést vagy három hónap elzárást is kaphat, aki engedély nélkül elhagyja a karantént, azok pedig, akik fertőzöttként követik el ugyanezt, akár gyilkosságért is felelősségre vonhatóak, ha olyan emberrel kerülnek kapcsolatba, aki később életét veszti a koronavírus miatt.

További cikkek pornóval kapcsolatban:

ingyen pornót oszt a pornhub a koronavírus érintettjeinek olaszországban

A PornHub nem először nyúl meghökkentő eszközökhöz, hogy népszerűsítse szolgáltatását (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top