Életmód

Bemutatjuk a férfit, aki tetőtől talpig hupikék

Ennek a történetnek semmi köze a koronavírushoz, de azért elég érdekes.

Donnie Snider félénk, visszahúzódó fiú volt. Targoncavezetőként dolgozott a kanadai Scarborough-ban, és arról ábrándozott, bárcsak egyszer rá is felfigyelne a világ. Három évvel ezelőtt aztán kért egy varázslatos, hupikék tetoválást a testvérétől, pontosan a lábikrájára. Akkor talán még nem is sejtette, hogy ez az egész életét megváltoztatja majd.

A kék tetkót annyira megszerette, hogy képtelen volt betelni vele, ezért aztán a teste egyre nagyobb részét festette be, mint mondja, részben a pszichológiai következmények miatt. Azt vette észre ugyanis, hogy nőttön-nőtt az önbizalma, ahogy kékült.

A 26 éves törpimitátor azt mondja, bár nem könnyű munkát kapni kék emberként, előbb enne a kukából, mint hogy az adófizetők pénzén élősködve munkanélküli segélyből tengesse napjait. Úgyhogy Donnie most ékszerkészítőként önmegvalósít, egy kiszuperált buszban él boldogan, és az Instagramon számol be arról, hogyan kékülget.

Itt a vége, fuss el véle.

 

via

További furcsa fazonok az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top