Életmód

Szándékosan ráköhögött a friss bolti termékekre egy vevő, 11 millió forintnyi áru ment a kukákba

Azt nem tudni, hogy a vevő koronavírus-fertőzött-e, de a szupermarket elővigyázatosságból kidobta az összes összeköhögött terméket.

Hatalmas riadalmat okozott egy vásárló egy amerikai szupermarketben, mert szándékosan összeköhögte az árukat. A bolt munkatársai igyekeztek a lehető leghamarabb leszerelni az ámokfutó nőt, de így is hatalmas károkat okozott.

Az üzletnek 11,4 millió forint értékű árut kellett megsemmisítenie a fertőzésveszély miatt. A vevő húsokat, pékárukat és más friss termékeket köhögött össze. Az eset után azonnal fertőtlenítésbe kezdtek, mostanra pedig pótolták a kidobott árut.

A vásárlóról azt gyanítják, valamilyen betegségben szenved, ezért gondolta jó tréfának az áruk leköhögését. Azt nem feltételezik róla, hogy koronavírus-fertőzött, de a biztonság kedvéért szeretnének tesztet végeztetni rajta. A vásárló ellen valószínűleg vádat emelnek.

(Index)

(Kiemelt kép: Facebook/Gerrity’s Supermarket)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top