Életmód

Tűzoltók köszöntik a gyerekeket, akik a járvány miatt nem tudják megünnepelni a születésnapjukat

Elmaradnak a szülinapi partik a járvány miatt, de a tűzoltók olyan meglepetéssel kedveskednek a gyerekeknek, ami emlékezetessé teszi a napot.

A koronavírus-járvány miatt szükséges társadalmi távolságtartás nem a nagy bulik ideje, elmaradnak a rendezvények és a családi ünneplések. A születésnapokon a szűk család mellett a rokonok és a barátok legfeljebb online követhetik az eseményeket.

Nehéz időszak ez gyerekeknek, hiszen máskor már hetekkel a szülinapi parti előtt lázasan várják, hogy elérkezzen a nagy nap. Egy pennsylvaniai tűzoltóőrs viszont meglepetéssel kedveskedik a gyerekeknek, hogy most is emlékezetes maradjon a születésnapjuk.

A Phoenix Önkéntes Tűzoltóság posztolta a Facebookon, hogy a szülők kérésére szívesen odamennek egy tűzoltóautóval a szülinapos házához, hogy a szirénával és a fényekkel mosolyt csaljanak a gyerekek arcára.

Ez nemcsak kedves gesztus, de nagyon profik is szervezésben, időpontot egyeztetnek a szülőkkel, hogy mikor álljon ki a család a ház elé. Természetesen egyetlen tűzoltó sem hagyja el az autót, a fertőzésveszély miatt.

(Fox News)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top