Életmód

Biztos nem vagy olyan depressziós a karanténban, mint ez a kutya

Nagypapi viselkedése jól kifejezi, mit érzünk most mi, mindannyian, akiknek otthon kell maradnunk.

Mindenkinek hiányzik most a szabad levegő, a jó társaság, a közös mókázások. De talán senkinek nem hiányzik annyira, mint a Big Daddy, vagyis Nagypapi névre hallgató kutyának:

A hároméves angol buldog Atlantában él, ott érte őt és gazdáját az önkéntes karantén. Big Daddy előtte nagyon szeretett játszani a társasházban élő gyerekekkel, erre pedig hetek óta nincs lehetősége. Ezért ilyen szomorú. Gazdája azt írta az Instagramra, hogy ha Big Daddy meghozta azt az áldozatot, hogy otthon marad, akkor mi sem tehetünk másként. Ezt a bejegyzést rengetegen megosztották, többek között Ellen DeGeneres vagy a Trónok harca szereplője, Maisie Williams is.

Gazdája, aki jelmeztervezőként most maga is kényszerű szabadságát tölti, azt nyilatkozta a Buzzfeednek, hogy kutyájáért biztosan azért rajonganak most ennyire sokan, mert mindenki azonosul azzal az érzéssel, ami az állat pofájára is kiült. Most mindketten azt remélik, Big Daddy minél hamarabb újra futkározhat.

Mutatunk egy másik szomorú buldogot is (fotó: Thinkstock)

Mutatunk egy másik szomorú buldogot is (Fotó: Thinkstock)

Kutyák a karanténban: 

(LADbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top