Életmód

Egy anya kitalálta, hogyan lehet biztonságosan ölelkezni a járvány idején

Egy nejlonból készült „ölelőfüggönyt” talált ki a leleményes amerikai nő, és azt is megosztotta, hogy lehet elkészíteni.
Műanyag függönyön keresztül ölelkeznek a koronavírus-járvány miatt.

A koronavírus miatt az emberek olyan dolgokra kényszerülnek, amit pár hónappal ezelőtt elképzelni sem tudtunk volna. Nem találkozhatunk a szeretteinkkel, a barátainkkal, arról pedig szó sem lehet, hogy megöleljük őket.

Egy arkansasi család azonban zseniális megoldást talált ki arra, hogyan lehet a fertőzés kockázata nélkül megölelni azokat a családtagjainkat, akik nem velünk élnek.

Paul Ayoub elmondta, hogy a „műanyag ölelőtakaró” ötlete a feleségétől, Katie-től származik, és ő eleinte ellenezte, mert annyira őrültségnek tűnt.

A módszer lényege, hogy a bejárati ajtóra egy nejlonfóliát erősítenek, amelyen – szintén műanyaggal borított – zsákocskák vannak a kezeknek. Így szabad az út a vírusmentes ölelés előtt:

A TikTokra posztolt videó pillanatok alatt népszerű lett a neten, mostanáig több mint 2,6 milliószor látták.

A váratlan siker után a család azt is megosztotta, hogyan készítették az „ölelőfüggönyt”, így akinek tetszik a találmány, és már nagyon szeretné magához ölelni a családtagjait, saját maga is elkészítheti.

@buoya1016

Hug Blanket Tutorial as Requested! Thanks everyone you all Rock! ##tiktokdiy ##ownthecurve ##fyp ##family ##love ##foryou ##hugs

♬ Work From Home - Alani Allen

(UPI)

További kreatív ötletek, amelyeket a járvány idején találtak ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top