Életmód

Ennél menőbb szülinapi ajándékot nem kaphatott volna a kukásautókért rajongó 3 éves kislány

A kis Lena imádja bámulni a kukásautókat, és a szemétszállító munkásokkal is jóban van. A harmadik születésnapja elég emlékezetesre sikeredett.
Feldíszített születésnapi kukásautó

Egy amerikai kislány annyira imádja a kukásautókat, és olyan jól összebarátkozott a szemétszállítókkal, hogy különleges születésnapi meglepetésben volt része.

Lena Riley április 18-án ünnepelte a harmadik születésnapját, ennek alkalmából hét kukásautó vonult fel az utcájukban a nevadai Hendersonban.

A felvezető autót virágokkal és lufikkal díszítették fel, és nagy feliraton köszöntötték a kislányt, aki kifestőket, egy sapkát és egy bögrét is kapott tőlük ajándékba.

A kislány édesanyja, Leslie Riley elmondta, hogy Lena eleinte csak az ablakra tapadva figyelte a kukásokat, majd süteményekkel kedveskedtek nekik. A gyerek annyira rá volt kattanva a dologra, hogy amikor meghallotta a teherautók hangját, és nem volt otthon semmi finomság, akkor sírva fakadt, és ellentmondást nem tűrő hangon kijelentette: „Meg kell etetnünk a kék kukásautókat!”.

A születésnapi meglepetés azonban nagyon jól sikerült, Lena imádta a kukásautók konvoját, és az édesanyja is meghatódott, hogy a járvány idején is mennyire segítőkészek az emberek.

(GMA)

(Kiemelt kép: Facebook/Leslie Riley)

További megható születésnapi meglepetések:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top