Életmód

Magyar mentősöknek is köszönetet mond karanténvideójában a Queen

A 2014 óta a The Queennel turnézó Adam Lambert énekelte fel a legendás zenekar legendás slágerét, egy kis szövegmódosítással. Elképesztő, hogy a zenekar mit hozott össze a karanténban, hogy köszönetet mondjon a világ egészségügyi dolgozóinak.
A The Queen köszönetet mondott a magyar mentősöknek is

A The Queen We Are The Champions című slágerét most You Are The Champions címre keresztelte és megváltoztatta hozzá a szöveget is, a dalt pedig a zenekarral 2014 óta turnézó Adam Lambert énekelte fel. Ezzel ők is beálltak azok sorába, akik köszönetet mondanak a koronavírus-járvány alatt szolgálatot teljesítő, fokozott veszélyben lévő szakembereknek, köztük az orvosoknak és a mentősöknek.

A helyzethez aktualizált The Queen dalt és a hozzá tartozó videót már csak az énekes elképesztő hangja miatt is érdemes meghallgatni, arról nem is beszélve, hogy a zenészek a karanténvideó felvétele közben nem is egy kontinensen tartózkodtak. A dalt csak az elmúlt pár nap alatt több mint 2 millióan hallgatták meg.

Itt a videó, felismered a magyar jeleneteket?

(via)

Még több megható koronavírus sztori: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top