Életmód

Éneklő ápolónők tartják a lelket betegeikben egy New York-i kórházban

Az ápolónők dalválasztása egyáltalán nem véletlen, üzenetet hordoz.

A New Yorki Presbyterian Queens Hospital ápolónői csupa örömmel és lelkesedéssel töltik meg az osztályukat, és tartják a lelket kollégáikban és betegeikben, amikor eléneklik a híres, Ain’t No Mountain High Enough (Nincs olyan hegy, mely elég magas lenne) című slágert.

Dallal tartják a lelket a betegekben az ápolónők.

Dallal tartják a lelket a betegekben az ápolónők. Forrás: GMA videó

Minden egyes nap Kym Villamer  nővér asszisztens és Dawn Jones, a kórházi páciensélményért felelős vezető (mert, hogy ott ilyen is van) körbejárják a kórházat ,és eléneklik Marvin Gaye és Tammi Terrel híres dalát, örömöt hozva mindenkinek, akik ezekben a kihívásokkal teli időkben.

A számválasztás nem véletlen, hiszen a ápolónők tényleg úgy érzik, minden nap hegyeket kell megmászniuk, azonban úgy vélik, ha ezt együtt teszik meg, akkor egy hegy sem lehet elég magas nekik. A dalt azóta éneklik, hogy a kávézót is át kellett alakítani a koronavírusos betegek kezelésére alkalmas hellyé. Ezek az ápolónők is megérdemlik, hogy állva tapsoljanak nekik munkájukért és fergeteges előadásukért.

(via)

További cikkeink a kórházi dolgozókról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top