Életmód

A jó szex a hosszú élet titka – legalábbis a legidősebb brit ikerpár szerint

A 95 éves ikerpár egyik tagja meglepő őszinteséggel válaszolta meg azt a kérdést, szerinte mi a hosszú élet titka.
Nagy-Britannia legidősebb ikerpárja nem először nyilatkozott a hosszú élet titkáról.

Nagy-Britannia legidősebb ikerpárjának nem ez a mostani volt az első tévés szereplése, de az biztos, hogy ez volt eddig a legemlékezetesebb. A 95 éves Doris Hobday és Lil Cox a Good Morning Britain reggeli műsorának vendégeként a karanténról és az embert próbáló elmúlt néhány hétről beszélgetett a műsorvezetőkkel, mikor az események nem várt fordulatot vettek.

Miután a műsorvezetők arról kezdték faggatni az ikreket, szerintük mi lehet a hosszú élet titka, az otthonukból bejelentkező ikrek egyike, hogy egész pontosak legyünk, Lil, a testvérére mutatott, majd a világ legtermészetesebb dolgaként közölte: „Ő egész biztosan a rengeteg szexnek köszönheti a hosszú életét.

A kijelentésen nem csak Doris, de a komplett stáb meglepődött, néhány pillanatra még a sokat látott műsorvezetők szava is elakadt Lil nyers őszinteségén. Nem sokkal később szóba került Jason Statham, akiről a vicces kedvében lévő iker azt mondta: „Ha egy éjszakát tölthetnék vele, boldogan halnék meg.”

Ami a beszélgetés eredeti témáját illeti, az ikrek a karanténnal kapcsolatban is elmondták a véleményüket. Kiderült, hogy bár nehezen viselik a bezártságot, igyekeznek még ebben az új és szokatlan helyzetben is megtalálni a jót. „Ezzel a hozzáállással sokkal könnyebb elviselni az egészet” – mondta Doris.

Az ikerpár ezt megelőzően egyébként novemberben adta az utolsó interjúját. Akkor is beszéltek a hosszú élet titkáról, bár akkor még úgy gondolták a kolbászos szendvics, a Guiness és a szextől való tartózkodás az, aminek köszönhetően ilyen sokat éltek. Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni rajtuk!

A hosszú élet titkát keresed? Az nlc-n megtalálod: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top