Életmód

Megtalálták a pilisszentlászlói háziorvos ellopott autóját

Előkerült Bartha Zsolt háziorvos ellopott autója a benne lévő orvosi eszközökkel együtt.
lopott autó háziorvos pilisszentlászló

Megtalálták az autót, amelyet még május 11-én loptak el a benne lévő orvosi felszerelésekkel együtt Bartha Zsolt pilisszentlászlói háziorvostól.

A Szevi.hu-nak a rendőrség is megerősítette, hogy előkerült a kocsi, az örömhírről pedig az orvos fia, Bartha Álmos számolt be a Facebookon. Mint írta, Esztergomban találták meg az autót, és meglettek az orvosi eszközök is, egyebek mellett az orvosi táska és az EKG.

Az autólopás hírét rengetegen megosztották, mert mindenkit felháborított, hogy a kistelepülés megbecsült orvosának elvitték az autóját. De nem is elsősorban a kocsi eltűnése okozott gondot, hanem a benne lévő eszközök pótlása.

Ezért párhuzamosan két gyűjtés is indult, az egyiket egy magánszemély, a másikat az önkormányzat indította. A magánszemélyek adományaiból egy hét alatt több mint 3 millió forint jött össze.

Miután a gyűjtés okafogyottá vált, a háziorvos fia azt írta, mindenkinek visszautalják a felajánlott összeget. Sokan viszont nem kérik vissza a pénzt, így a megmaradó adományokat a pilisszentlászlói rendelő berendezésére, felszerelésére fordítanák.

További hírek autólopásokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top