Életmód

Jennifer Lopez úgy kigyúrta magát, hogy arra nincsenek szavak

Azt már régóta tudjuk, hogy Jennifer Lopez kiváló formában van, de a legújabb gyúrós képeivel még a rajongóit is megdöbbentette.
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez karanténban sem hanyagolja el a gyúrást, és az edzéseiről örömmel számol be a 120 millió követővel bíró Instagram oldalán is. Most két friss edzőtermi képet is lőtt magáról, és azzal a szöveggel adta őket közre, hogy „Ha nem okoz kihívást, akkor nem fogsz tőle megváltozni”idézte őt a lifstyle.yahoo.com.

Az igazán komoly reakciókat azonban a második fotó kapta, amin a sztár közvetlenül azután látható rengeteg súlyzó között, hogy elvégzett egy csomó ultranehéz gyakorlatot, és ha azt mondjuk, hogy iszonyatosan kigyúrtnak néz ki a fotón, még nagyon enyhén fogalmaztunk. A gyúrásba némi reklám is belefért, ugyanis a dzsungelruha-mániás Jennifer Lopez azt is közölte, hogy az edzőtermi ruhái Niyama Sol márkájúak, újrahasznosított műanyagból készültek, és izzadtságelvezető tulajdonságokkal bírnak. Jennifer Lopez az elképesztő fittségével utoljára akkor kápráztatta el a rajongóit, amikor a rúdtáncgyakorlatait mutatta be A Wall Street pillangói című mozija kapcsán.

Olvasnál még Jennifer Lopezről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top