Életmód

Meghökkentő videón, ahogy a mekifüggő kisfiú hisztérikus örömkönnyekben tör ki, miután először kap kaját a McDonald’s-ból karantén után

Még akkor se tudta abbahagyni a zokogást, mikor már a Mcdonald's-os sültkrumplit falta.

A 9 éves Adam Bin Mohammad Irwan kedvenc éttereme a McDonald’s, ez nem vitás. Szegénynek azonban elég sok ideig kellett nélkülöznie, mivel a szingapúri szigorú korlátozások miatt már hetek óta nem ehetett egy falat mekis kaját sem. Az édesanyja, Wati ezért úgy döntött, hogy a lazítások után meglepi a kisfiát egy menüvel – írta meg a 24.hu.

Zokogott a kisfiú, hogy McDonald's-os kaját ehet a karantén után.

Zokogásban tört ki a ksifiú, miután több hónap után először evett mekis kaját. Fotó: Facebook

A nő videóra vette a meglepetést, és Adam egészen riasztó reakciót mutatott, mikor hetek után először ehetett McDonald’s-os gyorskaját. Ez ám a függőség:

Mások nem bírtak várni ennyit: ennek a családnak például annyira hiányzott az étterembe járás, hogy saját Mekit építettek a kertben, mondjuk valószínű a hamisíthatatlan mekis ízeket nem tudták lemásolni.

A felvétel már több mint 134 ezer megtekntésnél jár a közösségi oldalon, 2100 reakió érkezett rá, a kommentek között pedig meglepően sokan kedvesek és megértőek a kisfiúval – írja a lap. Ti mit gondoltok?

Neked is hiányzott a meki? Olvass róla még többet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top