Életmód

Szexvideóban, dominával állt bosszút a nő egoista exférjén

Hivatásos dominának viszonylag ritkán fizethetnek hasonló szolgáltatásért, aki nagyon élvezte, hogy segíthet visszaszólni a lusta, egoista volt férjnek.
Szexvideóval és dominával állt bosszút a volt férjén.

Goddess Allie Knox (Allie Knox istennő) domina kapta a nemes feladatot, hogy megleckéztesse a volt férjet. A megbízó ugyanis arra kérte, hogy tudassa a volt párjával, milyen borzasztó figura valójában. A volt feleség úgy tűnik, nem bízta a véletlenre a műveletet, és ha a megalázás volt a cél, akkor ehhez a szidalmazásban és büntetésben igazán profi, tapasztalt szakembert fizetett meg.

A férfinak szóló videó eleinte valóban úgy kezdődik, mint egy átlagos felnőttfilm, majd Goddess Allie Knox hirtelen stílust vált, és azt mondja: most, hogy elcsábítottalak, és eljuttattalak oda, ahová akartalak, szeretnék egy titkot megosztani veled: összebarátkoztam a volt feleségeddel. Ő azt mondja, hogy milyen egy egoista, önző, ostoba, nem törődöm, stb. alak vagy.

A domina egy rövid részletet nyilvánossá is tett a videóból a Twitteren. Egyébként pedig azt mondta a projektről, hogy még életében nem érezte magát ennyire hasznosnak.

(via)

Még több BDSM-kaland az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top