Életmód

Herpeszt kapott a randin, beperelte a lányt

50 millió forintnyi angol font kártérítést szeretne kiperelni egykori randipartneréből a londoni Martin Ashley Conway. A kérdés: ki fog akarni ezután vele randizni?

Martin 45 éves fitness-oktató Londonban, aki előszeretettel randizgat. A Jovanna Lovelace néven egy randioldalon megismert lánnyal is jól alakultak a dolgok, a randin egy csók is elcsattant. Csakhogy a csók ez esetben nem a jó dolgok, hanem egy hosszúra nyúló rémálom kezdetét jelentette a férfi számára – írta meg az odditycentral.

Herpeszes vagy nem herpeszes? Ez itt a kérdés (fotó: Pixabay)

Herpeszes vagy nem herpeszes? Ez itt a kérdés (fotó: Pixabay)

Napokkal a randi után Martin belázasodott, és szájfekélyek jelentek meg nála, amik megnehezítették és fájdalmassá tették számára az étkezést. Az orvos meglátogatása után derült ki, hogy elkapta a herpes simplex vírust, amit ezután már egy életen át vele marad. A diagnózis után pár nappal Conwaynek pánikrohama lett, és teljesen összeomlott attól, hogy további fekélyek jelentek meg a száján, ami miatt hetekig nem hagyta el az otthonát, leszámítva a látogatásait az orvosoknál. A herpesz vírussal együtt járóstigma pszichológiai problémákat okozott nála, emiatt például biciklizni sem járt el, mert attól tartott, hogy az izzadás és a stressz csak súlyosbítaná az állapotát. A férfi végül úgy döntött, hogy az őt ért traumák, a terápiák, a munkából való kiesés valamint a gyógykezelések eddigi és jövőbeni költségei miatt 50 millió forintra pereli be randipartnerét, mivel az nem figyelmeztette őt a betegségére. Conway randipartnere komolytalannak tartja a vádakat. Az ügy a bíróságon folytatódik.

A herpesz sokkal kellemetlenebb lehet annál, mint gondolnád:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top