nlc.hu
Életmód

Takarítástól mérgezés

A koronavírustól tartva úgy kitakarította a pár a házat, hogy egyikük belehalt a vegyszerek okozta mérgezésbe

A szerelmespár el akarta kerülni a bajt, végül pont ez lett a vesztük. Mindketten súlyos mérgezést kaptak a fertőtlenítéstől.

Egy 60 éves bákói férfi és az 53 éves kedvese fellélegezve a karantén után felkerekedtek, és meg sem álltak egy kis Suceava megyei községig, ahol kibéreltek egy hétvégi házat – írta meg az idillien induló, később sajnos tragédiába forduló esetet a Foter.ro. A fertőzéstől tartva ugyanis, annyi vegyszert használtak a takarításhoz, hogy végül mindkettejüket mérgezéssel szállították kórházba.

Mérgezést okozott a nagytakarítás.

Mérgezést okozott a nagytakarítás. Képünk illusztráció: Unsplash

A pár szerdán délután lett rosszul a kiadós takarítás után, hányingerre és légúti irritációra panaszkodtak, a nő azonnal ki is hívta a mentőket, és kórházba kerültek. Az első pillanattól kezdve egyértelmű volt az orvosok számára, hogy a tüneteiket mérgezés okozta.

Egy órával később a férfi életét vesztette a kórházban, az élettársát pedig súlyos állapotban a Câmpulung Moldovenesc-i kórház sürgősségi osztályára szállították. A cikkből nem derül ki, milyen tisztítószerek okozták a halálos kimenetelű mérgezést.

A higiénia fontos, de csak normális keretek között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top