Életmód
Szponzorált tartalom

Hírességek, akik tudják, mit jelent a visszér okozta fájdalom

Könnyű lábak: bár sokan vagyunk, akik szép, ép, egészséges és feszes lábakról álmodunk, a genetika, az életkörülményeink és az életmódunk gyakran útján állja ennek. Ebben a kérdésben a sztárok sem kivételezettek, a visszérbetegségekből nekik is kijut. Mutatjuk, kik azok a hírességek, akik őszintén és nyíltan vallanak a problémáról.

Könnyű lábak

Emma Thompson

Emma Thompson

Fotó: Getty Images

A Harry Potter franchise és az Igazából szerelem sztárja egyike azoknak a hírességeknek, akik őszintén mernek beszélni visszérproblémáikról. A brit sztár még 2006-ban vállalta a beavatkozást, mert megunta, hogy mindig hosszú ruhákban és szoknyákban kellett járnia, hogy eltakarja a nem túl esztétikus látványt. A beavatkozás óta a színésznő bátran mutatkozik rövidebb szoknyákban is.

Britney Spears

Britney Spears

Fotó: Getty Images

Az 1998-ban debütáló énekesnő a terhessége idején szembesült először a problémával, amit sajnos a lesifotósok is nagyon hamar kiszúrtak, a médiát ellepték az énekesnő visszeres fotói. 2012-ben kezdte el kezeltetni a lábait, és olyan láberősítő tréningbe kezdett, ami jótékony hatással van a vénákra. 

Serena Williams

Serena Williams

Fotó: Getty Images

A teniszsztár 2011-ben, egy lábműtétjét követően tüdőembóliát kapott, tüdejének egy artériáját egy vérrög blokkolta. Életmentő műtétre volt szükség. A vérrögök rendszerint a láb mélyvénáiban keletkeznek, amit a szakirodalom mélyvénás trombózisnak hív. Bár a műtét óta a sportoló felépült, a lábait élete végéig óvnia kell.

Kristin Davis

Kristin Davis

Fotó: Getty Images

A Szex és New York Charlotte-jaként ismertté vált színésznő sorozatbeli karaktere szinte mindig szoknyában, magassarkú cipőben tipegett – a nézőnek pedig eszébe sem jutott, hogy a fiatal színésznő is visszérproblémákkal küzd. 2008-ban aztán a kamerák is kiszúrták a bajt, a sajtó felfújta a dolgot, mire a színésznő kezelés alá vetette magát.

Sydney Leroux Dwyer 

Sydney Leroux Dwyer 

Fotó: Getty Images

A hivatásos futballista, aranyérmes olimpikon és kislányok tucatjának példaképe bár sportos életet él, a visszérproblémák őt sem kerülték el. A sportoló őszintén mesélt róla, ahogy sok nő esetében, nála is a terhessége idején kezdődtek a problémák, így nagyon valószínű, hogy a hormonok és a sok állás számlájára írható a baj.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

Fotó: Getty Images

A Kardashian családban Khloe az, aki visszérproblémákkal küzd, titkot pedig ő sem csinál a dologból. A családi valóságshowban édesanyja tanácsolja neki a scleroterápiát, vagyis azt a beavatkozást, amikor a problémás érszakaszt egyszerűen kizárják a keringésből.

Olvass tovább!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top