Életmód

Rájött, hogy 600 éves vámpír, vért iszik a 27 éves nő

Lilith átlagos, normális nő, csak kerüli a napfényt, vért fogyaszt, vámpírokkal haverkodik és szexi az Instagramja.

Teljesen normális “9-től 5-ig” munkája van annak a 27 éves londoni lánynak, aki saját bevallása szerint egyszer csak ráébredt, hogy ő tulajdonképpen 600 éves vámpír, és azóta is minden igyekezetével eszerint él. Lilith Vampyre (lehet, hogy gonoszak vagyunk, de valami azt súgja, hogy nem ez az igazi neve) teljesen átadta magát a szerepének, annyira, hogy nagyon úgy tűnik, hogy ez már nem csak egy szerep: tényleg vámpírként gondol magára és a vérszívókról szóló közkeletű legendák mentén rendezi hétköznapjait.

Elöször is: kerüli a napfényt (szerencsére nem ég szénné tőle, inkább, mint mondja, lemeríti), sokkal aktívabb éjjel, mint nappal, és, ha teheti, még vért is iszik. Úgy, hogy saját bevallása szerint nem bánt vele senkit. Fiatalon jött a mánia – nyilatkozta a LADBible magazinnak -, miután megnézte a Dracula című filmet. (Hogy melyiket, nem árulta el, alighanem az 1992-es Francis Ford Coppola-féle feldolgozásra gondolt.) Ekkor még nem jött rá, hogy vámpír, simán csak érdekelni kezdte a téma. 18 évesen aztán ráébredt, ki is ő valójában. Hogy a 600 év hogy jött ki, szintén nem tudni, erről csak annyit mondott: ősöregnek érzi magát.

Azóta megszállottan űzi és kutatja a vámpírlétet: minden létező könyvet elolvasott már a témában és, mivel ez egy létező szubkultúra, rátalált a többi vámpírra is, akikkel online és élőben is tartja a kapcsolatot. Utóbbira már csak azért is szükség van, mert egymás vérét isszák: csak keveset és a másikat óvatosan megsebezve (tehát szó sincs a nyaki ütőerek átharapdálásáról), de azért élnek vele. Egyébként fémíze van, kicsit olyan, mint a réz, bár ez egyénenként és diétánként változik – mondja Lilith. 

View this post on Instagram

I ❤️ my weirdos ⚰️🦇

A post shared by 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre) on

Esténként programokat szerveznek, vámpírklubokba járnak, megvitatják a vámpírlét ügyes-bajos dolgait. Lilith főleg pozitív visszajelzéseket kap, a környezetének és az internet népének tetszik, amit csinál, igaz, az időnként befutó tudatlan, bunkó kommentek fel tudják húzni. 

View this post on Instagram

I ❤️ my weirdos ⚰️🦇

A post shared by 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre) on

Az sem utolsó szempont, hogy szexi Instagramot vezet, amelynek most már több mint 150 ezer követője van. Így mondjuk könnyű.

Itt élnek közöttünk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top