nlc.hu
Életmód

Gyerekhoroszkóp

Mi jellemző a gyermekedre a horoszkópja szerint?

A csillagjegyek árulkodóak lehetnek, amelyek meghatározzák gyermekeink személyiségét, karakterét, főbb jellemvonásait. Félénk, vezéregyéniség, álmodozó, racionális vagy igazi elemző típus. A csillagok segítenek, hogy jobban megismerjük őket, és megértsük, miért olyanok, amilyenek.

Kos (márc. 21. – ápr.20.)

A Kos gyerekek mellet nem lehet unatkozni. Velük mindig történik valami izgalmas, igazi kalandorok. Ebből adódóan viszonylag sok karcolás, seb, kék és zöld folt tarkítja a testüket, amelyek a fára mászás és egyéb izgalmas kalandok következményei. 

Mi jellemző a gyerekedre a horoszkópja szerint?

Mi jellemző a gyerekedre a horoszkópja szerint? Fotó: Unsplash

Sok szerencsét azoknak a szülőknek, akik a kis “faltörő Kosukat” türelemre és önkontrollra szeretnék tanítani.

Bika (ápr.21.-máj.21.)

A Bika gyerekek logikus és praktikus gondolkodásúak, akik nagyon reálisan látják a dolgokat. Inkább megfontoltak, lassan, de biztosan haladnak a kitűzött céljaik felé, nincs, ami eltántorítaná őket ettől.  

Sok szerencsét azoknak a szülőknek, akik a kicsi “Bika” gyerkőcöt rugalmasságra próbálják tanítani.

Ikrek (máj.22. – jún. 21.)

Ha Ikrek jegyű gyermekre vágysz, egy is bőven elég. Ezek a kicsik rendívül nyitottak, könnyen barátkoznak, ők a társaság központja, a motorja.

Sok szerencsét azoknak a szülőnek, akik a kicsi “Ikreiket”  arra próbálják rávenni, hogy tartsák magukat az eredeti elképzelésükhöz, és ne változtassák meg azt több milliószor, pláne ne azokon a reggeleken, amikor amúgy is késve indulnak az oviba vagy suliba.

Ha kíváncsi vagy a többi csillagjegyre is, kattints tovább Anyajajj oldalára!

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top