nlc.hu
Életmód

Halálos mérgű pókok

Halálos mérgű pókot talált a banánok között egy férfi

Egy férfi egy mérges pókot, egy nő póktojásokat talált a becsomagolt banánok között...

Két vásárló horrorisztikus fotót posztolt bevásárlása után: az egyik egy hatalmas pókot fedezett fel a banáncsomagban, a másik pedig néhány póktojást. Mindketten a Tescóban vásárolták a banánokat Kidderminsterben, Worcesterhsire-ben. Mint később kiderült, a csomagban talált nyolclábú nem közönséges pók volt, hanem egy brazil vándorpók, amely gyakran rejtőzik el a banánnövények között.

Halálos mérgű pókot talált a banánok között.

Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash

Ez a pókféle nem mellesleg a világ egyik legmérgezőbb pókja. Gyakran előfordul ember lakta településeken is, ha veszélyben érzi magát, teketória nélkül lecsap. Az ismert pókfajok közül a legnagyobb adag mérget fecskendezi az áldozatába, aki mindössze két órán belül életét veszti, miközben kellemetlen erekciót él át. Nem csoda, ha a Geoff Greenwood vásárló megkönnyebbült, mikor látta, hogy az élőlény már halott.

Ám nem ő volt az egyetlen, aki szörnyű rémületet élt át, miután kicsomagolta a gyümölcsöket. Egy kétgyermekes anyuka, Keeley Ballard póktojásokat vett észre a szintén Costa Ricáról származó banánok között. Mivel már ismerte a férfi sztoriját a vándorpokról, azonnal kirakta a banánokat a házából, és forrásban lévő vízzel öntötte le a tojásokat.

A Tesco szóvivője elmondta a LADbible-nek: „Sajnáljuk az incidenseket, és nyomozást kezdtünk a beszállítónkkal.”

(via)

További cikkeink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top