Életmód

Nálad is belefér néha egy kicsivel több? (x)

Mérföldkőhöz érkezett a KorpoVIT: két új ízt mutatott be! Így a natúr mellett már elérhető a sokmagvas és a teljes kiőrlésű kiszerelés is. Az ízek édesítése mellett vannak még fontos változások.

Nálad is belefér néha egy kicsivel több?
Ami közös: rostok, fehérjék, vitaminok

A KorpoVIT, mely magyar márkaként már több mint 30 éve van jelen a piacon, története során először jelent meg új ízekkel, de bizonyos jellemzőkön nem változtattak: mindhárom keksz magas arányban tartalmaz teljes kiőrlésű gabonát. Ennek a kiegyensúlyozott táplálkozásban van fontos szerepe, ugyanis a gabonaszem minden részét tartalmazza, ezáltal olyan alapvető tápanyagokból épül fel, mint az élelmi rostok, fehérjék, vitaminok (például B-vitamin) és ásványi anyagok. A teljes kiőrlésű búzaliszt aránya a natúr termékben 75%, az új sokmagvas termékben 78%, míg a legmagasabb arányban az új teljes kiőrlésű KorpoVIT-ban van jelen, 88%-ban. Így a KorpoVIT kekszek mindegyike hasznos tápanyagokban gazdag.

Nálad is belefér néha egy kicsivel több?Ami más: az új ízekbe belefért egy kicsivel több

A legfontosabb különbség természetesen az eltérő íz. A natúr KorpoVIT receptúrája ugyan változatlan, sőt továbbra is a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) ajánlásával kapható, mivel nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így cukorbetegek és speciális diétát követők is fogyaszthatják.

Az új sokmagvas KorpoVIT, melyet sárga alapon narancssárga csomagolása különböztet meg a többitől, szezámmagot, lenmagot és tökmagot is tartalmaz. Míg az új teljes kiőrlésű KorpoVIT sárga alapon barna csomagolásban kapható és ebben a legmagasabb a teljes kiőrlésű búzaliszt aránya (88%). Az új termékek is tartalmaznak búzakorpát, búzacsírát, hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint mindkettő rostban gazdag.

Nálad is belefér néha egy kicsivel több?Azonban a legfontosabb különbség, hogy a sokmagvas és teljes kiőrlésű KorpoVIT kekszek édesebb ízélményt biztosítanak (100 g termék 11 gramm cukrot tartalmaz). Így ezek a kekszek azok számára is alternatívát kínálnak, akik a KorpoVIT kekszek megszokott előnyeit egy édesebb ízvilágba bújtatva szeretnék élvezni. Azaz mindazoknak, akiknél belefér egy kicsit több.

 

 

 

·

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top