Életmód

Egy pizzával szerelte le a macsétás támadót

Felfegyverzett rabló tört be a pizzériába, a hely tulajdonosa azzal próbálta leszerelni, ami épp kéznél volt: egy pizzával.

Bár egy jó olasz pizzát vétek bármi másra használni az evésen kívül, néha azért akadnak megbocsátható kivételek. Ilyen volt az a helyzet is, amibe a greenwoodi Stargate Pizza tulajdonosa került még múlt pénteken. Egy felfegyverzett rablóval találta szemben magát a saját üzletében – számolt be róla a 444.

Érkezik a pizza! (fotó: Pixabay)

Érkezik a pizza! (fotó: Pixabay)

A betörő egy macsétával a kezében érkezett, amikor a tulajdonos épp zárni készült. A bozótvágóval felszerelkezett férfi a pénzt követelte. A tulajdonos elmondta, hogy nincs pénze, majd egy hirtelen mozdulattal hozzávágott a betörőhöz egy pizzát. A támadó eléggé megijedhetett, mert azonnal sarkon fordult, kocsiba vágta magát és elmenekült. Nem tudjuk, mi okozhatott nála ekkora pánikot, de ha épp ananászos Hawaii pizzával dobták meg, megértjük a reakcióját. A rablót még keresi a rendőrség.

Pizzák minden mennyiségben az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top