Életmód

Sokmillió embert érdekel, hogyan kell jól magad köré tekerni a törölközőt – videó

Elsőre talán azt gondolnánk, hogy egy törölköző körbetekerős videó kb. annyira lehet érdekes, mint egy videó arról, hogyan kenjünk zsíros kenyeret, de várjuk ki a végét: a videó sokat számára jelentett újdonságot.

A törölköző – melynek hajtogatása okozott már komoly drámákat –  körbetekerési technika első ránézésre nyilvánvalónak tűnik: magunk köré tekerjük, majd a végén egy felülről begyűréssel rögzítjük magunkon. Ennyike, ahogy mondani szokás. Csakhogy a TikTokon most terjed egy videó, ami felhívja a figyelmünket arra, hogy az ősi módszerünk talán működik, de nem túl tartós, és bármikor leeshet rólunk. A videót feltöltő 28 éves Idaho államból származó nő, Jessica Ruley megoldást talált a problémára – szúrta ki a 24.hu.

@lifewjess

Had no idea there was a proper way to wrap a towel to not fall off 😂##LittleBitFancy ##MAYBEITSMAYBELLINE ##Flashback ##GreenScreenSky ##summertime

♬ Do It - Chloe x Halle

Jessica épp a családjával nyaralt, amikor észrevette, hogy a testvére egészen más módszerrel tekeri maga köré a strandon a törölközőt, mint ő. A hasznos praktikáról videót is készített, ami óriásit megy a TikTokon: jelenleg már 5,7 millió megtekintésnél jár, és ez csak növekedni fog. Persze akadnak, akik megjegyzik, hogy nem Ruley testvére találta fel a spanyolviaszt, és ők is régóta ezt a módszert használják, de a legtöbb embernek nagyon tetszik a metódus, amivel könnyen lehet, hogy tartóssága miatt egyre gyakrabban találkozhatunk.

Azt hiszed nem tudunk újat mutatni törölköző témában?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top