nlc.hu
Életmód

Jézus a farönkön

Levágtak egy ágat a fáról, csak lestek, mikor meglátták, hogy mi van a belsejében

Még a láncfűrész lánca is elszakadt, mikor a rönköt kettévágták.

Múlt héten a brazíliai Itaquiraíban a helyi önkormányzati karbantartók egy fűzfát metszettek meg. Amikor levágták az egyik vastag ágat, egy munkás különös, először pillangószerűnek tűnő mintát vett észre rajta. A láncfűrész lánca azonban ekkor elszakadt, majd annak cseréje után aprította tovább az ágat. Ekkor pillantotta a rönk belsejében a klasszikus Jézus ábrázolásokhoz hasonló alakot.

A csapat egy másik tagja, Odimar Souza hazavitt egy darabot a különleges rönkből, lefotózta, majd feltöltötte a képet a közösségi oldalakra.

Jézust látták meg a farönkben

Jézust látták meg a farönkben (Fotó: Odimar Souza)

A kép vegyes reakciókat váltott ki, sokak szerint egyértelműen Jézus jelent meg a farönkön, ezzel üzenve, hogy a jelenlegi, nehéz időkben is vigyáz ránk. Mások viszont úgy vélik, ez csupán egy véletlen, absztrakt forma. Sőt, akadt olyan is, aki megjegyezte, hogy szerinte ez nem Jézus, hanem Voldemort.

A G1 Globo-nak nyilatkozó biológus szerint a foltot a növény sejtjeinek sérülése vagy a talajból egy bizonyos ponton felszívott kémiai anyagok okozhatták.

(Nyitókép: Getty Images)

Olvass még hasonló jelenségekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top