nlc.hu
Életmód

Szigorú dress code az esküvőn

Hajmeresztő dress code-ot talált ki az esküvőre az ifjú pár

A legelegánsabb dress code szerint, természetes hajszínnel, látható tetoválás vagy piercing nélkül lehet belépni arra az esküvőre, amelyet egy tökéletességet hajszoló pár szervez.
esküvő ifjú pár menyasszony vőlegény

Mindenki tökéletes esküvőt szeretne, de vannak, aki túlzásokba esnek. A Redditen egy vőlegény osztotta meg, milyen elképesztő feltételeket szabtak a meghívottaknak.

Alapból white tie a dress code az esküvőn, vagyis kizárólag a legelegánsabb öltözék megengedett: nőknek nagyestélyi, férfiaknak frakk. Ha ez még nem lenne elég, megtiltották a természetellenesen festett hajat és a látható tetoválásokat, illetve piercingeket, valamint a lapos talpú cipőket. Még a királynőnél sincsenek ilyen szigorú előírások.

A leendő házaspár szerint az esküvői fotók miatt van erre szükség, és mivel ez az ő nagy napjuk, ők határozzák meg a szabályokat.

Ezzel a kommentelők is egyetértettek, de azt is megjegyezték, hogy egy esküvő nem divatfotózás vagy színházi előadás. Ha tökéletes fényképeket akarnak, szerződtessenek modelleket a lagzira, ilyen feltételekkel úgyis elég rövid lesz a vendégek névsora.

Így öltözz egy esküvőre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top