Életmód

Előkelő autószalonban kapott munkát a kitartó kóbor kutya

Hiába zavarták el az autókereskedés kevésbé állatbarát dolgozói, Tucson újra és újra visszatért.
Autószalonban kapott munkát a kitartó kóbor kutya.

Nem akármilyen munkaerővel büszkélkedhet az egyik Hyundai márkakereskedés Brazíliában: az autószalonnak ugyanis a sok kétlábú munkatárs mellett van egy négylábú munkatársa is. Bár Tucson úgyszólván „az utcáról esett be”, és még csak a közelmúltban csatlakozott a csapathoz, mostanra már kizárólag ő a felelős az új vendégek megfelelően lelkes és szívélyes köszöntéséért.

A Bored Panda cikkéből kiderül, hogy mielőtt munkát kapott volna az autókereskedésben, Tucson a kóbor kutyák keserű mindennapjait élte: kunyerált a napi betevőért, simogatást, kedvességet pedig csak elvétve kapott. Valószínűleg éppen amiatt szokott oda a kereskedéshez, mert ott időről-időre akadt valaki, aki megosztotta vele az ételét, és még meg is simogatta.

És bár a kevésbé állatbarát munkatársak el-elzavarták a kutyát, Tucson mindig visszatért. Kitartása meghatotta a szalon vezetőjét, Emerson Marianót, aki egy esős napon úgy döntött, befogadják a már kabalájukká avanzsált kutyát. Végül azonban nem csak kosztot és kvártélyt adott a kutyának, hanem tisztes elfoglaltságot is.

Tucson azóta nem csak világhírű lett (és vele együtt az autószalon is), de saját Instagram-oldala is elkészült, ahol eddig 100 ezernél is több rajongója követi minden mozdulatát. Te is csatlakoznál? Itt megteheted.

Olvass még több csodálatos négylábúról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top