Életmód

Batman jelmezben oszt ételt a hajléktalanoknak egy titokzatos jótevő

Az ismeretlen férfi nem szeretné, ha rájönnének a személyazonosságára. Azt akarja, hogy a tettei alapján ítéljék meg.
Batman

Batmannek öltözött férfi oszt meleg ételt a hajléktalanoknak a chilei fővárosban – derült ki a Tények riportjából. Az önzetlen szuperhős még véletlenül sem szeretné, ha felismernék. Azt akarja, hogy a tettei alapján ítéljék meg az emberek.

A rejtélyes idegen minden este végigjárta a 6 milliós nagyvárost, hogy segítsen a rászorulóknak. Meleg ételt és egy kis törődést nyújt azoknak, akik az utcán élnek.

Amikor végigmész az utcán, életeket látsz a járda mellett. Ők sokkal nehezebb helyzetben vannak, mint bármelyikünk. Mindenkinek nehéz, de nekik a hidegben, éhesen talán még az átlagosnál is nehezebb” – nyilatkozta a titokzatos jótevő, aki nem szeretné, ha bárki rájönne a személyazonosságára. Az önzetlenek férfinek nem számít ugyanis, hogy tudják, hogy ő pontosan kicsoda. A jelmezét amúgy nem véletlenül választotta. “A szuperhős egy olyan figura, aki segíti az embereket és hihetetlen története van. Feláldozza az életét azért a városért, amit szeret. Ezzel most én is így vagyok” – vallotta be.

A dél-amerikai országban egyébként rengetegen veszítették el állásukat az elmúlt hónapokban. A koronavírus-járvány miatt rekordmagas a munkanélküliség.

Kiemelt kép: illusztráció, Roy Rochlin/Getty Images

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top