nlc.hu
Életmód

Állatbarátság

Nem mindennapi módon talált egymásra a lány és a kutya

A lány engedélyt kért a gazdiktól, hogy ő is kényeztethesse a barátságos ebet. Egy kicsit azért izgatott volt, hogy mi lesz a válasz...

Minden nap, mikor Sarah Elkins munkába indult, egy imádnivaló kutyával találkozott az irodánál. Az eb nagyon boldognak tűnt minden viszontlátásnál, azonban Elkins úgy gondolta, addig nem babusgatja az imádnivaló állatot, míg engedélyt nem kér a gazdiktól.

A gazdik engedélyével barátkozott össze a lány és a kutya

Fotó: The Dodo videó

Meglátott, amint kijöttem az irodából, és hatalmas farkcsóválással üdvözölt. Ekkor döntöttem úgy, hogy visszaszaladok az irodába, hogy kinyomtassak egy levelet a gazdiknak” – mesélte Sarah a The Dodónak. Az üzenetet a kapura helyezte, ahol az eb lakott, és drukkolt, hogy a gazdik, akiket eddig sosem látott, áldásukat adják a barátságra.

Másnap reggel korán ment munkába Sarah, hogy ellenőrizhesse a választ, és nagyon örült, amikor a következőt olvasta a papíron: „Természetesen! Sparrow a neve, és nagyon jó kislány”. Sarah tehát szabad utat kapott, hogy elöntse szeretetével Sparrow-t, és azóta minden reggel melegen üdvözlik egymást a kerítésen keresztül.

Még több kedves történet a kutyákról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top