Életmód

Csúnyán lebukott a férfi, aki mókust akart Ausztráliába csempészni a gatyájában

Ausztráliát szigorú szabályok védik az élő állatok behozásától, de egy férfi szerette volna ezeket kijátszani, és Baliról mókusokat akart a gatyájában becsempészni az országba. Nem lett jó vége.

Az emberek általában drogokat, cigarettát vagy éppen fegyvert próbálnak becsempészni egy országba, de nem a húszéves Lucas Seth Jolly, aki inkább élő állatokkal, pontosabban mókusokkal próbálkozott a Brisbane-i repülőtéren – írta meg a ladbible.

Ez a mókus még nem járt gatyában (fotó: Pixabay)

Ez a mókus még nem járt gatyában (fotó: Pixabay)

Az indokokat mi sem értjük, mert a nagy csempész a mestertervét már indulás előtt kiposztolta Facebookon, és az egyik követője azonnal értesítette a hatóságokat, akik már vártak rá. A két mókus a csomagjában vészelte át a nyolc és félórás utat, és ha ez állatkínzásból nem volna elég, leszállás után Jolly a csomagjával a mosdóba ment, ahol kivette az állatokat, és a nadrágjában helyezte el őket. Ellenőrzéskor a scanner előtt aztán szabadon engedte az egyiket azzal a felkiáltással, hogy „Oda nézzenek, ott egy mókus! A terv logikáját nem szeretnénk elmagyarázni, mert mi sem értjük, mindenesetre a férfi megúszta a dolgot 18 hónap börtönbüntetéssel öt évre felfüggesztve amiatt, hogy büntetlen előéletű volt.

Mókusokról inkább jó híreket olvasgassunk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top