nlc.hu
Életmód

Koronavírusos orvos

Koronavírusos lett egy orvos Mátészalkán, lélegeztetőgépre került

Két orvos is elkapta a koronavírust a mátészalkai kórházban.

Lélegeztetőgépen van egy koronavírussal fertőzött orvos, aki a mátészalkai kórházban dolgozik – tudta meg az RTL Híradó.

Lélegeztetőgépen egy orvos koronavírus miatt

Mátészalkai kórház. Fotó: rtl.hu videó

Az intézmény közleménye szerint, két orvos kapta el a kórt, emiatt a bőrgyógyászati szakrendelés átmenetileg szünetel. Berettyóújfaluban is koronavírusos lett a helyi kórház egyik orvosa. Erről a település polgármestere adott hírt. A kóházból négyen kerültek karanténba.

A Szent István Egyetem gólyatáborában és koronavírusos lett öt résztvevő – ahogy arról már mi is írtunk. Az egyetem szerint a szervezők előzőleg és a gólyatábor ideje alatt is megtették a szükséges óvintézkedéseket: egyebek mellett rendszeresen fertőtlenítettek, naponta testhőmérsékletet mértek, a konyhán maszkban szolgálták ki a fiatalokat. Emellett minden program szabadtéren zajlott, kivéve az uszodaestet.

Az Operatív Törzs tájékoztatása szerint 24 új esetben mutatták ki a koronavírust, és elhunyt egy 94 éves beteg. 57 embert ápolnak kórházban, közülük heten vannak lélegeztetőgépen. Az Rtl híradója úgy tudja, egyikük a mátészalkai orvos. A településen három új beteget regisztráltak.

Hazai koronavírushíreink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top