Életmód

Befogadtak egy macskát, pár nap múlva múlva kilenc lett nekik

Egy egész tárgyalót kiürítettek, ahol egyelőre békésen éldegélhet a macskacsalád.

Egy sanghaji tanácsadó cég munkatársai nemrég találtak egy gyanúsan kerekded macskát, ami panaszosan nyávogott az irodájuk előtt. Megesett a szívük a szegény jószágon, és úgy döntöttek, beengedik, és Bobának keresztelték el az idehaza is kapható Bubu teára utalva a névvel.

Hamarosan aztán rájöttek, hogy Boba bizony viselős, és pár nappal később nem kevesebb, mint nyolc kismacskának adott életet. Ez elég nagy számnak számít a macskáknál is.

Boba és gyermekei az irodájukban (Fotó: BoredPanda)

Boba és gyermekei az irodájukban (Fotó: BoredPanda)

A kollégák nagyon örültek a kiscicáknak, és rendesen istápolják azóta is a macskacsaládot. Egy egész tárgyalót a rendelkezésükre bocsátottak, és a kismacskákat is különböző finomságokról nevezték el, ahogy anyjukat is. Vanköztük Barna Cukor, Puding és Tejszínhab is például.

Persze örökké nem maradhatnak az állatok az irodában, úgyhogy a munkatársak most azt remélik, sikerül a kicsiknek gazdát találni. Bobát pedig reményeik szerint valamelyik kölykével együtt adják majd örökre.

Forrás: metro.co.uk

A macskák csodálatos állatok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top