nlc.hu
Életmód

Elpusztult teknős

Szörnyű dolog fogadta a vuhani kollégistát, aki 8 hónap után mehetett vissza a szobájába

A vuhani egyetemista a vesztegzár miatt nem tudott visszamenni a téli szünet után a kollégiumi szobájába, ahol a kedvenc teknőse maradt.
Kollégiumi szoba

Idén januárban a 22 éves Lin Buxiu téli szünetre utazott haza a kollégiumból, amikor kitört koronavírus-járvány. Vesztegzár alá vonták egész Vuhant, ezért a fiatal nem tudott visszamenni a kollégiumba.

A Vuhani Természettudományi Egyetem hallgatója úgy tervezte, hogy csupán egy hónapig lesz távol, ezért – elegendő étellel együtt – a szobájában hagyta az aligátorteknősét. Ám a járvány felülírta a terveit.

Csak 8 hónappal később, augusztus 31-én tudott visszamenni a szobájába, ahol szörnyű dolog fogadta: kedvenc teknőse nem élte túl a több hónapot, Lin csak az állat csontvázát találta meg.

A teknős a téli szünet előtt 5 hónappal került az egyetemistához, akit nagyon megviselt, hogy az állat elpusztult. A maradványait egy üvegtartóban tárolja a könyvespolcon, és nem gondolja, hogy amíg az egyetemen tanul, lesz újabb teknőse.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Vidámabb meglepetések a karantén utáni visszatéréskor:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top