Életmód

Hatalmas mellei miatt tolószékbe került egy brit nő

A 26 éves nő állandó fájdalmai miatt ma már csak alig-alig hagyja el otthonát.
Nagy mellei miatt került kerekesszékbe.

„Hiszem, hogy a mellkisebbítő műtét megoldás minden problémámra”idézi a LadBible Debbie Hortont. A 26 éves brit nő a napokban indított GoFundMe-oldalt, hogy jószívű ismeretlenek segítségével gyűjtse össze a pénzt arra a műtétre, amiről kiderült, hogy a társadalombiztosító nem finanszírozza az árát.

„Korábban rendszeresen sportoltam; futottam és triatlonoztam is, mára viszont annyira felerősödtek a fájdalmaim, hogy menni is alig tudok – mondja a fiatal nő, akinek világéletében nagy mellei voltak. – 2016-ig a 42I-s melleim inkább kellemetlenek voltak, fájdalmat nem okoztak. Akkoriban egy szupermarketben dolgoztam pénztárosként, lehajoltam, hogy felvegyek valamit, a gerincem pedig megroppant.”

Debbie azt mondja, a hátába nyilalló fájdalom elviselhetetlen volt, ráadásul nem akart javulni sem: két hónapos betegszabadságot kellett kivennie, de a panaszai ennyi idő alatt sem akartak javulni. „Természetesen beszéltem szakorvossal is, aki elmondta, a porckorongsérvemet gerincferdülés okozta, de azt ő sem tudta megmondani, hogy a gerincferdülést a melleim okozták, vagy születésem óta megvan már.”

A fiatal nő állapota végül annyira leromlott, hogy mára tolószékbe kényszerült; az otthonát se meri elhagyni. Az egyetlen reménye a műtét, orvosa ugyanis azt mondta, ha kisebbek lesznek a mellei, újra sportolhat majd, ami sokat javíthat a gerince állapotán is.

Olvass még többet a nagy mellekről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top