nlc.hu
Életmód

Békát fogott az óriási pók

Horror a fürdőszobában: békát vacsorázott az óriási pók – videó

Nem mindennapi zsákmányt, egy békát ejtett el egy óriási pók, ráadásul valaki fürdőszobájában.
Vadászpók

Egy hatalmas pók a lakásban már önmagában is ijesztő látvány, hát még akkor, ha éppen vadászat közben találkozunk vele.

Az Indiában élő 25 éves Sujay Shah a fürdőszobájában vett észre egy óriási pókot, amint éppen egy békát vonszolt magával, valószínűleg a szerencsétlen kétéltűt szánta vacsorára.

A fiatal férfi azonban nem ijedt meg attól, hogy egy hátborzongató élet-halál harc közepébe csöppent, inkább örült annak, hogy a természet egy különleges epizódjának szemtanúja lehet. Készített is néhány képet és videót:

Bár Sujay nem volt biztos benne, milyen ízeltlábúval találkozott, a szakértők szerint valószínűleg egy vadászpók lehetett a békavacsorára készülő állat. A vadászpókok között vannak a világ legnagyobb pókjai, ritka esetben madarakat, egereket és akár békákat is zsákmányolhatnak.

A fiatalember azonban nem várta meg a csata végkimenetelét, azt mondta, magukra hagyta őket, hogy elrendezzék a dolgot, ahogy a természetben szokás. Egy óra múlva már nem is találta ott őket.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Marek Stefunko / Biosphoto / Biosphoto via AFP)

Ha ez még nem volt elég hátborzongató:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top