Életmód

Magyar ikreken nevet az egész világ, lubickolnak a népszerűségben a Vörös ikrek

Néhány nap alatt szinte világsztárokká nőtte ki magát a magyar származású, Kanadában élő ikerpár.
Vörös ikrek

TikTok-videójuk a közösségi médiában már több, mint 12 milliós megtekintésnél tart, követőik száma pedig néhány tucatról 400 ezerre ugrott. Ők a Kanadában élő, magyar származású Vörös ikrek, akik annak köszönhetik hirtelen jött hírnevüket, hogy egy könnyű internetes kvízjátékban egyetlen kérdésre sem tudtak helyesen válaszolni – számolt be a Tények Plusz.

Chris és Patrick jelenleg lubickolnak a népszerűségben: újságok címlapjára kerültek, és már mémeket is gyártottak róluk világszerte. A népszerűségük pedig egyre csak növekszik. A Vörös ikrek videója még a világsztárok  figyelmét is felkeltette.

A fiúkat – akik amúgy népszerű pankrátorok – még az sem zavarja, hogy sokan műveletlennek hiszik őket. Ők sokkal fontosabbnak tartják azt, ha mosoly tudnak csalni az emberek arcára ebben a nehéz időszakban.

Az ikerpár elárulta, hogy az elmúlt napokban annyi üzenetet kaptak, hogy már el sem tudják olvasni őket. “Az is számít, hogy viccesen nézünk ki, és magas a hangunk” – vélekednek arról, mi járulhatott még hozzá a hirtelen jött népszerűségükhöz.

Kiemelt kép: Tények – videó

Ők is taroltak a TikTok-on:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top